Betondesign gietvloeren

Concretefloor is een exclusieve cementgebonden naadloze betondesign gietvloer met een creatieve uitstraling van beton maar dan zonder voegen en naden. De concretefloor gietvloer is toepasbaar in ieder interieur van minimalisme tot klassiek en van strak tot industrieel. Door toepassing van natuurlijke materialen heeft de gietvloer een warm, wild, industrieel en zeer levendig betonuiterlijk. De concretefloor gietvloer is toepasbaar op iedere vormvaste en vlakke ondervloer. Concretefloor gietvloeren hebben een dikte van ongeveer 5 tot 7 mm. De gietvloer is verkrijgbaar in diverse kleuren met een echt betondesign.

betondesign gietvloeren

Gietvloeren met een betonlook

De concretefloor gietvloer wordt geheel met de hand aangebracht waardoor de vloer een ongecontroleerd, wild, industrieel en ambachtelijk karakter krijgt. Na het leggen wordt de concretefloor gietvloer gepolijst en afgewerkt met een speciale steenolie of met een polyurethaan laklaag. Het leggen van een concretefloor gietvloer duurt ongeveer 4 tot 5 werkdagen en de concretefloor betondesign gietvloer heeft een droogtijd van 2 dagen. Concretefloor gietvloeren zijn eenvoudig in onderhoud, dweilen en stofzuigen is voldoende. Gebruik wel onze onderhouds producten.

betondesign gietvloer

Gietvloer met stijlvolle strakke uitstraling

De concretefloor betondesign gietvloer is toepasbaar in ieder vertrek van een woonhuis maar wordt ook regelmatig toegepast in winkels en showrooms. De concretefloor wordt naadloos gelegd en is in diverse voornamelijk grijze kleuren leverbaar maar ook in warme champagne tinten. De concretefloor gietvloer is zeer prettig beloopbaar en heeft een warm, stijlvol en natuurlijk beton karakter.

betondesign gietvloeren

Betondesign gietvloeren showroom

Een bezoek aan onze betondesign gietvloeren showroom is de moeite waard. Daar ziet u en loopt u zelf over de diverse betondesign gietvloeren in diverse kleuren en ervaart u ook de kwaliteit van een echte betondesign gietvloer. Onze showroom is ook op zaterdag geopend.

Meer info: showroom

betondesign gietvloer

Prijzen betondesign gietvloeren

De prijs van een betondesign gietvloer is afhankelijk van diverse factoren zoals het aantal m2, reisafstand, de voorbehandeling van de ondergrond en het type gietvloer. Ook benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Neem dan contact op of klik hier voor het aanvragen van informatie:

Meer info: prijzen betondesign gietvloeren