Coatingvloeren

Een coatingvloer heeft in de toplaag dezelfde eigenschappen als een gietvloer en is daarom te vergelijken met een gietvloer alleen wordt een coatingvloer met een roller in een dunnere laagdikte aangebracht. Dit zorgt er tevens voor dat een coatingvloer aantrekkelijk is geprijsd. Ook worden er minder eisen aan de ondervloer gesteld. De basis van onze coatingvloeren is een twee componenten polyurethaan waar diverse toeslagen en hulpstoffen aan worden toegevoegd. Het unieke van een Magnovit 2000 coatingvloer is dat u de diverse lagen in 1 dag eenvoudig zelf (DHZ) kunt aanbrengen.

coatingvloeren

Coatingvloer is strak en modern

De Magnovit 2000 coatingvloer is op alifatische basis met een zeer hoge kleurkracht en kleurvastheid. Onze coatingvloeren zijn flexibel en zijn daardoor krasvaster dan harde coating vloeren. Een coatingvloer is ook zeer hygiënisch en eenvoudig te onderhouden. Wekelijks stofzuigen en dweilen is voldoende. Een coating is geen vervanger van een gietvloer want waar een gietvloer erg strak in het oppervlak is volgt een coating de ondervloer en als die niet helemaal vlak is of er zit een structuur in dan zal deze ook duidelijk in de toplaag aanwezig zijn. Een coating is wel een stuk goedkoper.

  prijzen coatingvloeren

Coatingvloeren eenvoudig zelf te leggen

De prijs van een coatingvloer is afhankelijk van een aantal verschillende factoren zoals het totale aantal m2 en de gekozen RAL kleur. Gaat u ook zelf een coatingvloer aanbrengen en  benieuwd naar de prijzen van onze DHZ coatingvloeren? Neem dan contact met ons op.

Meer info: prijzen coatingvloeren