Service & Garantie

Magnovit 2000 Designfloors is een erkend bedrijf op kwaliteit wat te danken is aan het voortdurend bewaken van de kwaliteit. Ook zijn wij een SVS erkend registerbedrijf en zijn wij CBW-Erkend en heeft u bij ons 3 jaar erkende garantie. Dit zijn nog maar een paar redenen waarom steeds meer particulieren en bedrijven bewust kiezen voor Magnovit 2000 Designfloors. Want wie bewust kiest voor kwaliteit en zekerheid, kiest uiteraard voor een Magnovit 2000 designvloer. Kopen bij een CBW-erkende woonwinkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid en een uitstekende garantie.

cbw erkend

Wij zijn CBW Erkend!

Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor u van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. CBW-erkende winkels bieden veel meer zekerheid dan andere niet erkende woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met 3 garanties. Gaat een CBW-erkende winkel failliet, dan bent u uw betaalde aanbetaling niet kwijt.

 

En pas bij levering betaalt u het volledige restantbedrag. CBW-erkende winkels bieden bovendien een extra productgarantie. En mocht u een klacht hebben en er toch samen niet uitkomen, dan is er een onafhankelijke commissie, die voor een oplossing zorgt. Uw rechtsbescherming is dus optimaal.