Gietvloeren

Basicfloor gietvloeren voelen zacht en warm aan en zijn leverbaar in bijna alle kleuren. Gietvloeren hebben geen voegen, naden Een gietvloer geeft een interieur een strak uiterlijk. Een gietvloer is een naadloze, strakke vloer. Gietvloeren zijn in vele kleuren leverbaar en is zeer eenvoudig in het onderhoud. Gietvloeren worden laag voor laag opgebouwd en vakkundig als naadloze gietvloer uitgegoten. Onze flexibele polyurethaan gietvloeren worden samengesteld uit hoogwaardige kunststoffen, bindmiddelen en pigmenten. Het leggen van een gietvloer duurt ongeveer 3 tot 4 dagen afhankelijk van de ondervloer.

gietvloeren

Flexibele kleurvaste gietvloer

De Magnovit 2000 gietvloer is op alifatische basis met een zeer hoge kleurkracht en kleurvastheid. Onze gietvloeren zijn flexibel en kunnen scheuroverbruggend werken. Omdat de gietvloer flexibel en zacht aanvoelt is de gietvloer vanwege de geluidsdemping ook goed te gebruiken in bijvoorbeeld etagewoningen en woon appartementen. Natuurlijk is een gietvloer niet geheel krasvrij, want dat is geen enkele gietvloer. Woonbeton is de enige krasvaste strakke kunststofvloer. Gietvloeren zijn zeer hygiënisch en eenvoudig te onderhouden. Wekelijks stofzuigen en dweilen is voldoende.

gietvloeren

Gietvloeren een vak apart!

Voordat er met het aanbrengen van de gietvloer kan worden begonnen wordt eerst de ondervloer uitvoerig geïnspecteerd en worden eventuele beschadigingen en kiertjes dichtgesmeerd, hierna wordt er een speciale flexibele hechting / schraplaag aangebracht zodat er een goede hechting tot stand komt met de ondervloer. Na deze voorbehandeling wordt de gietvloer gegoten en voorzien van een ultratop flexibele toplaag.

gietvloer

Gietvloeren showroom

Een bezoek aan onze gietvloeren showroom in Eindhoven is zeker de moeite waard. Daar ziet u en loopt u zelf over de diverse gietvloeren in diverse kleuren en ervaart u ook de kwaliteit en eigenschappen van een echte gietvloer. Onze showroom is ook op zaterdag geopend.

Meer info: showroom

prijzen gietvloeren

Prijzen gietvloeren

De prijs van een gietvloer is afhankelijk van een aantal verschillende factoren zoals het totale aantal m2, reisafstand en de voorbehandeling van de ondergrond. Ook benieuwd naar de prijzen van onze gietvloeren? Neem dan contact op of klik hier voor het aanvragen van informatie:

Meer info: prijzen gietvloeren