Granito grindvloeren

Een granito grindvloer is een naadloze, slijtvaste granito grindvloer gemaakt van echte natuurlijke granitokorrels en kunststoffen De granitovloer heeft een warme en bijzondere natuurlijke uitstraling. Naast de standaard open structuur kunt u voor kleine ruimtes zoals b.v. een hal en keuken ook kiezen voor een fijne dichte structuur met een nagenoeg onzichtbare DZM topseal toplaag. Granito grindvloeren zijn te krijgen in een aantal natuursteen en marmer kleuren. U kunt ook nog eens de kiezen uit diverse korrelgradaties en is toepasbaar op bijna iedere vormvaste en voldoende vlakke ondervloer.

granito grindvloeren

Granito makkelijk in onderhoud

Granito grindvloeren zijn zeer eenvoudig in onderhoud en regelmatig stofzuigen en periodiek schrobben is voldoende. Na de voorbehandeling van de ondervloer met een speciale hechtprimer worden de granitokorrels vakkundig en ambachtelijk met behulp van een speciale mobiele werkplaats aangebracht. De granitokorrels worden met elkaar verbonden met een speciale hoogwaardige en oplosmiddelvrije epoxyhars. Granito grindvloeren hebben een dikte van 6 tot 24 mm Voor het leggen van de granito grindvloer moet u rekenen op twee werkdagen en een droogtijd van 48 uur.
.

granito grindvloeren

Granito grindvloer, slijtvast en naadloos

Omdat de natuur de basis vormt is er keuze uit diverse natuurlijke granito grindvloer tinten. De granito grindvloer is toepasbaar in alle vertrekken van woonhuizen maar vanwege de enorme slijtvastheid en het gemak in onderhoud is het ook zeer geschikt voor showrooms en kantoren. De basis is echt natuursteen zoals marmer en graniet wat eerst speciaal wordt geselecteerd en wordt getest op kwaliteit en hierna wordt getrommeld.

granito grindvloer

Granito grindvloeren showroom

Een bezoek aan onze granito grindvloeren showroom is zeker de moeite waard. Daar ziet u en loopt u zelf over de diverse granito grindvloeren in diverse kleuren en gradaties en ervaart u ook de kwaliteit en eigenschappen van een granito grindvloer. Ook op zaterdag geopend.

Meer info: showroom

granito grindvloeren

Prijzen granito grindvloeren

De prijs van een granito grindvloer is afhankelijk van diverse factoren zoals het aantal m2, reisafstand, de voorbehandeling van de ondergrond en het type granito. Ook benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Neem dan contact op of klik hier voor het aanvragen van informatie:

Meer info: prijzen granito grindvloeren