Siergrindvloeren

Interieurgrind is een naadloze, slijtvaste siergrindvloer gemaakt van echte siergrindkorrels. De siergrindvloeren hebben een warme, natuurlijke en een bijzondere stijlvolle uitstraling. Interieurgrind siergrindvloeren zijn te verkrijgen in vele kleuren en bovendien heeft u ook nog eens de keuze uit diverse korrelgradaties. Naast de open structuur kunt u ook kiezen voor de dichte DZM topseal siergrindvloer, de ideale vloer voor gezinnen met kinderen en huisdieren. Een dichte DZM siergrindvloer heeft een nagenoeg onzichtbare transparante toplaag en maakt siergrindvloeren nog makkelijker in onderhoud.

siergrindvloeren

Siergrindvloeren in alle kleuren

Siergrindvloeren is toepasbaar op bijna iedere vormvaste ondervloer. Na de voorbehandeling van de ondervloer met een hechtprimer wordt het siergrind met behulp van een speciale mobiele werkplaats (vrachtwagen) aangebracht. Het grind wordt met elkaar gebonden middels een speciale hoogwaardige oplosmiddelvrije epoxyhars. Siergrindvloeren hebben een dikte van 6 tot 10 mm en zijn na 48 uur belastbaar. Omdat grind de basis vormt voor het interieurgrind is er een ruime keuze aan natuurlijke tinten, maar uiteraard kunt u ook kiezen voor diverse trendy en warme kleuren.
.

siergrindvloeren

Een siergrindvloer is stijlvol en warm

Wilt u liever design in huis kies dan voor een van de trendy metallic tinten zoals aluminium en zilver. Siergrind is leverbaar in vele kleuren zodat u helemaal naar eigen wens en smaak uw siergrindvloer kunt samenstellen, van trendy tot klassiek en van strak tot modern. Siergrindvloeren zijn prettig beloopbaar, hebben een warme uitstraling, en siergrindvloeren zijn ook zeer geschikt voor vloeren met vloerkoeling en vloerverwarming.

siergrindvloer

Siergrindvloeren showroom

Een bezoek aan onze siergrindvloeren showroom is zeker de moeite waard. Daar ziet u en loopt u zelf over de diverse siergrindvloeren in diverse kleuren en gradaties en ervaart u ook de kwaliteit en eigenschappen van een siergrindvloer. Onze showroom is ook op zaterdag geopend.

Meer info: showroom

prijzen siergrindvloeren

Prijzen siergrindvloeren

De prijs van een siergrindvloer is afhankelijk van diverse factoren zoals het aantal m2, reisafstand, de voorbehandeling van de ondergrond en het type siergrindvloer. Ook benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Neem dan contact op of klik hier voor het aanvragen van informatie:

Meer info: prijzen siergrindvloeren