Troffelvloeren

Een troffelvloer is een kunststof vloersysteem opgebouwd uit een mix van zand en hele fijne
grindsoorten. Als bindmiddel worden epoxy harsen gebruikt en als afwerking wordt er een speciale
gel + aflaklaag aangebracht waardoor de vloer afgesloten wordt voor vuil en vloeistoffen. Een
troffelvloer is een sterke, strakke en naadloze vloer met een minimalistische uitstraling. Een
troffelvloer neemt de omgevingstemperatuur aan waardoor er een warme uitstraling ontstaat. Een
troffelvloer is ideaal voor woonkamers, keukens, slaapkamers maar ook voor winkels en kantoren.

troffelvloeren

Troffelvloeren: sterk en slijtvast

Een troffelvloer heeft een afgesloten structuur waardoor vuil geen kans heeft om in de vloer te trekken. Gewoon regelmatig stofzuigen en dweilen is voldoende om deze vloer schoon te houden. Ook met schrobmachines is dit geen enkel probleem. Gebruik wel de juiste onderhoudsproducten om tot een optimaal vloeronderhoud te komen. Troffelvloeren zijn bestand tegen een groot aantal chemicaliën en hebben een grote stoot- en slagvastheid. Slijtvaste vloer nodig? Kies dan voor een troffelvloer van Magnovit 2000 Designfloors, naadloos, sterk en zeer slijtvast.

troffelvloer

Een troffelvloer is naadloos en strak

Na de voorbehandeling wordt het troffelvloer gestort en hierna wordt de vloer helemaal met de hand aangebracht waardoor de vloer een uniek strak uiterlijk krijgt. Uiteindelijk wordt het troffelvloer afgewerkt met een transparante toplaag ter bescherming. Voor het leggen van een troffelvloer moet u rekenen tussen de 3 en 4 dagen met een droogtijd van 2 dagen. Troffelvloeren zijn eenvoudig in onderhoud, krasvast en zeer slijtvast.

troffelvloerenvloeren

Troffelvloeren showroom

Een bezoek aan onze troffelvloeren showroom is zeker de moeite waard. Daar ziet u en loopt u zelf over de diverse troffelvloeren in diverse kleurmixen en ervaart u ook de kwaliteit en eigenschappen van een troffelvloer. Onze showroom is ook op zaterdag geopend.

Meer info: showroom

prijzen troffelvloeren

Prijzen troffelvloeren

De prijs van een troffelvloer is afhankelijk van diverse factoren zoals het aantal m2, reisafstand en de voorbehandeling van de ondergrond. Ook benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen van een troffelvloer? Neem dan contact op of klik hier voor het aanvragen van informatie:

Meer info: prijzen troffelvloeren