siergrindvloeren

Siergrindvloeren

Een siergrindvloer is een echt natuurproduct gemaakt van kleine steentjes. Wil u een fijne of een grove korrel? Siergrindvloeren zijn zeer slijtvast, zeer makkelijk in onderhoud en ook met een mooie nagenoeg niet zichtbare dichte transparante topseallaag leverbaar. Siergrind is toepasbaar in ieder interieur en is leverbaar in vele kleuren en is zeer slijtvast.

Meer info: siergrindvloeren

betondesign gietvloeren

Betondesign gietvloeren

Concretefloor betondesign gietvloeren zijn cementgebonden naadloze gietvloer met een echt creatief betondesign / betonlook. De gietvloer wordt geheel met de hand aangebracht met een stijlvol wild en industrieel karakter. Nieuw is de slijtvaste transparante topseal coating voor een beter en optimaal onderhoud.

Meer info: betondesign gietvloeren

woonbeton

Woonbeton

Woonbeton is een krasvaste en zeer sterke vloer met een minimalistische en strakke uitstraling. Woonbeton is zeer geschikt voor ieder vertrek in de woning en zeer eenvoudig in het onderhoud. Woonbeton is in vele grijstinten en diverse kleuren verkrijgbaar. De woonbeton wordt ambachtelijk met de hand gemaakt.

Meer info: woonbeton

gietvloeren

Gietvloeren

Gietvloeren zijn strakke en naadloze vloeren met een modern en industrieel karakter. Een gietvloer is zeer eenvoudig in onderhoud en gietvloeren voelen warm aan. Onze polyurethaan gietvloeren zijn opgebouwd uit 4 tot 5 lagen en hebben een dubbele beschermingslaag. De pu gietvloer is flexibel en in vele kleuren leverbaar.

Meer info: gietvloeren

granito grindvloeren

Granito grindvloeren

De basis van de granitofloor grindvloer is echt natuursteen en marmer. Granito grindvloeren zijn zowel in grove marmer als fijne marmer gradaties leverbaar. De granitofloor grindvloeren is leverbaar met een transparante dichte topseal laag. Een granitofloor grindvloer is eenvoudig in onderhoud en heeft een warme, sfeervolle en natuurlijke uitstraling.

Meer info: granito grindvloeren

troffelvloeren

Troffelvloeren

Troffelvloeren zijn stijlvolle en strakke vloeren met een moderne uitstraling en worden gemaakt van fijne zandkorrels. De troffelvloer is geheel naadloos voelt warm aan en is in diverse kleuren en kleurcombinaties leverbaar en heeft een ruimtelijke uitstraling. Door de gesloten toplaag is een troffelvloer zeer eenvoudig in onderhoud.

Meer info: troffelvloeren

coatingvloeren

Coatingvloeren

Coatingvloeren zijn te vergelijken met gietvloeren alleen wordt een coating in een dunnere laagdikte aangebracht. Een coatingvloer kan op bijna iedere ondervloer gelegd worden. Net als een gietvloer zijn er diverse standaard kleuren leverbaar maar kan een coatingvloer ook in bijna alle RAL-kleuren gemaakt worden. Een coating is eenvoudig in gebruik.

Meer info: coatingvloeren