Vloerverlichting

Wellicht denkt u bij een nieuwe designvloer niet meteen aan verlichting. Toch zijn beide producten uitstekend met elkaar te combineren. Magnovit 2000 Designfloors levert en plaatst LED vloerverlichting op basis van de modernste technologie. LED verlichting is een moderne toepassing van licht met een unieke decoratieve en sfeervolle functie. U zult verbaasd zijn over de verschillende mogelijkheden in kleur, materiaal en vormgeving van de LED verlichting. Vloerverlichting is toe te passen in diverse designvloeren. Bij het toepassen van dit soort verlichting is een goede voorbereiding wel belangrijk.

vloerverlichting

Energiezuinige vloerverlichting

Door de geringe dikte van 8 mm kunnen deze professionele lichtarmaturen moeiteloos in diverse designvloeren geïntegreerd worden. De lichtarmaturen werken geheel op basis van LED lampjes (Light Emitting Diode) en blinken dus uit in design en energiezuinigheid. De vloerverlichting is verkrijgbaar in de lichtkleuren; wit, blauw en amber en kunnen zowel rond als vierkant worden geleverd. U kunt kiezen uit 2 soorten armaturen in metaal en messing. Bij de ontwikkeling van vloerverlichting is het installatie gemak een belangrijk aandachtspunt geweest.

eyeleds

LED Vloerverlichting

De vloerverlichting is niet alleen toegankelijk voor de professional maar ook de handige doe-het-zelver kan met de LED vloerverlichting prima uit de voeten, de installatie met stekkervoeding is zeer eenvoudig. Wanneer u gebruik maakt van de inbouwvoeding is het aansluiten hiervan het enige dat door een erkende elektricien uitgevoerd dient te worden. De eyeleds zijn toe te passen in: siergrindvloeren, woonbeton en granito grindvloeren.

led vloerverlichting

Vloerverlichting showroom

Een bezoek aan onze designvloeren showroom in Eindhoven is zeker de moeite waard. Daar ziet u en loopt u zelf over de diverse vloeren met daarin verwerkt diverse soorten led vloerverlichting in diverse kleuren. Onze showroom is uiteraard ook op zaterdag geopend.

Meer info: showroom

eyeled

Prijzen vloerverlichting

De prijs van vloerverlichting is afhankelijk van een aantal  factoren zoals het aantal lichtelementen, het type vloerverlichting, reisafstand en de ondergrond. Ook benieuwd naar de prijzen van onze vloerverlichting? Neem dan contact op of klik hier voor het aanvragen van informatie:

Meer info: prijzen vloerverlichting