Woonbeton

Basicfloor woonbeton is een robuuste en zeer slijtvaste naadloze vloer met een betondesign op basis van zand, mineralen, speciale pigmenten en diverse kunststoffen. De woonbeton vloer wordt met de hand gelegd en zoals de naam al doet vermoeden heeft deze vloer het uiterlijk van robuust beton met de daarbij behorende elementen maar wel met de warmte van een kunststofvloer. Woonbeton is exclusief verkrijgbaar bij Magnovit 2000 Designfloors. Het woonbeton is leverbaar in diverse grijze beton kleuren, een aantal warme natuurlijke standaardkleuren en is leverbaar in speciale designkleuren.

woonbeton

Woonbeton slijtvast en krasvast!

Woonbeton is toepasbaar in alle vertrekken van woonhuizen, maar vanwege de enorme slijtvastheid en het gemak in onderhoud is het woonbeton ook zeer geschikt voor showrooms en kantoren. Woonbeton is warm, naadloos, eenvoudig in onderhoud en heeft een strakke moderne uitstraling. Het woonbeton is op iedere vormvaste en vlakke ondervloer toepasbaar. De vloer heeft een dikte van 4 tot 5 mm en is door en door gekleurd. woonbeton is prettig beloopbaar en heeft van zichzelf een warme uitstraling en is ook uitermate geschikt voor vloeren met vloerverwarming.

woonbeton

Een woonbeton vloer is helemaal naadloos

Na de voorbehandeling wordt het woonbeton gestort en hierna wordt de vloer helemaal met de hand aangebracht waardoor de vloer een uniek ambachtelijk karakter krijgt. Uiteindelijk wordt het woonbeton afgewerkt met een transparante toplaag ter bescherming. Voor het leggen van een woonbeton moet u rekenen tussen de 3 en 4 dagen met een droogtijd van 2 dagen. Woonbeton is makkelijk in onderhoud, krasvast en zeer slijtvast.

woonbeton vloeren

Woonbeton showroom

Een bezoek aan onze woonbeton showroom is zeker de moeite waard. Daar ziet u en loopt u zelf over de diverse woonbeton vloeren in diverse beton kleuren en ervaart u ook de kwaliteit en eigenschappen van een woonbeton vloer. Onze showroom is ook op zaterdag geopend.

Meer info: showroom

prijzen woonbeton

Prijzen woonbeton

De prijs van een siergrindvloer is afhankelijk van diverse factoren zoals het aantal m2, reisafstand en de voorbehandeling van de ondergrond. Ook benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen van een woonbeton vloer? Neem dan contact op of klik hier voor het aanvragen van informatie:

Meer info: prijzen woonbeton